Hotel-Garni Villa Arrisja

'Welkom bij Hotel-Garni Villa Arrisja'

Villa Arrisja wordt aanbevolen door de Michelingids 2016.

Hotel-Garni Villa-Arrisja -Meijerinkstraat 1 - 7211 AC Eefde


Verder

Welkom

Heerlijk slapen en ontbijten bij Villa Arrisja! In het kleine dorpje Eefde, op 2,5 km. afstand van het centrum van de mooie Hanzestad Zutphen, vindt u Hotel-Garni 'Villa Arrisja'. Hier bent u aan het juiste adres voor een heerlijke nachtrust in één van de sfeervol ingerichte kamers. Zowel zakelijke als recreatieve gasten zijn van harte welkom. Villa Arrisja heeft alleen slaap- en ontbijtfaciliteiten, een bar of restaurant is niet aanwezig. Indien wenselijk, verwijzen wij u graag naar één van de uitstekende restaurants in de nabije omgeving.


'Villa Arrisja' is een modern en elegant Hotel-Garni met 4 luxe tweepersoonskamers. Alle kamers zijn ingericht met Zweedse boxsprings en een mooie badkamer met regendouche en toilet. Op iedere kamer is een kleurentelevisie aanwezig en er kan gratis gebruik worden gemaakt van WIFI. In de ochtend wordt u een heerlijk ontbijt aangeboden in onze gezellige ontbijtruimte. Tijdens uw verblijf kunt u onbeperkt gebruik maken van onze koffie-en theefaciliteiten. Wij hebben ook een kleine 'mini-bar' met chips, snoep en diverse (gekoelde) drankjes.


Langs en in de onmiddellijke nabijheid van 'Villa Arrisja' zijn vele mogelijkheden voor een mooie fiets- of wandeltocht. Eefde grenst aan het dorp Gorssel met de prachtige Gorsselse Hei, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. In de dorpskern van Gorssel bevindt zich het bekende Museum More, het grootste museum voor Nederlands Modern Realisme. Een uitstapje richting de uiterwaarden van de IJssel is een tocht meer dan waard. Kijkt u ook eens op www.gorssel.nl/erop-uit voor leuke tips in Gorssel. De prachtige hanzestad Zutphen biedt vele mogelijkheden voor een leuke dag. Zutphen heeft een oude binnenstad met veel prachtige gevels, rustieke hofjes en de imposante Sint Walburgkerk. Door de stadsgrachten en de Berkel vaart de zogenoemde Fluisterboot wat een heel bijzondere kijk op Zutphen geeft. Ook mag een bezoek aan één van de gezellige koffiehuizen niet uitblijven zoals de wereldberoemde koffieschenkerij De Pelikaan of het gezellige Volkshuis; een honderd jaar oud alcoholvrij restaurant dat tevens een leerkwerkplek is voor mensen met een arbeidshandicap. Meer informatie over de leuke en bijzondere dingen van Zutphen kunt u vinden op www.zutphenbruist.nl en www.vvvzutphen.nl.


VILLA ARRISJA BIEDT GRATIS WIFI AAN IN ALLE RUIMTES!


Huisdieren en roken zijn in het hele complex niet toegestaan.

Arrangementen bij 'VILLA ARRISJA'

Veel is mogelijk, vraag gerust .........
(niet geldig op de algemeen geldende feestdagen en oud en nieuw)

 De arrangementen zijn gebaseerd op twee personen op een kamer, voor éénpersoonsgebruik wordt er een toeslag berekend.


Arrangementen Wellness Center De Bronsbergen

Wanneer je richting Zutphen door de mooie Achterhoek rijdt, kom je bij Wellness Center de Bronsbergen terecht, een weldadig natuurlijk pauzemoment in Gelderland. De Bronsbergen is een wellness center gelegen in de bijzonder mooie omgeving van Zutphen omringd door het Bronsbergenmeer. De Bronsbergen is een plek waar iedereen welkom is en waar natuurlijk genieten op zijn plaats is. Door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen een ultieme ervaring van ontspanning, welbehagen en beauty. Wellness Center De Bronsbergen bevindt zich op ongeveer 10 minuutjes met de auto van Villa Arrisja.

 

Relax-arrangement Basis

€ 60,- per persoon, op basis van 2 personen.
Verblijf van één nacht bij 'Villa Arrisja'.
Heerlijk ontbijt.
Dagentree  voor de sauna bij Wellness de Bronsbergen inZutphen.
Onbeperkt gebruik van douchegel en scrubzout.
Deelname aan opgietingen.

Relax-arrangement Natural Wellness

€ 86,00 per persoon, op basis van 2 personen.
Verblijf van één nacht bij 'Villa Arrisja'.
Heerlijk ontbijt.
Dagentree voor de sauna bij Wellness de Bronsbergen in Zutphen.
Onbeperkt gebruik van douchegel en scrubzout.
Ontvangst met koffie/thee.
Behandeling van 25 minuten, met keuze uit: klassieke massage, gezichts- of hamambehandeling.

Culinair arrangement Lunch & Beleef (lunch)

€ 80,00 per persoon, op basis van 2 personen.
Verblijf van één nacht bij 'Villa Arrisja'.
Heerlijk ontbijt.
Dagentree voor de sauna bij Wellness de Bronsbergen in Zutphen.
Onbeperkt gebruik van douchegel en scrubzout.
Deelname aan opgietingen.
Ontvangst met koffie/thee.
2-gangen lunch.

Culinair arrangement Diner & Beleef (diner)

€ 88,00 per persoon, op basis van 2 personen.
Verblijf van één nacht bij 'Villa Arrisja'.
Heerlijk ontbijt.
Dagentree voor de sauna bij Wellness de Bronsbergen in Zutphen.
Onbeperkt gebruik van douchegel en scrubzout.
Deelname aan opgietingen.
Ontvangst met koffie/thee.
2-gangen diner: voor- en hoofdgerecht.

 

Informatie


Prijsinfomatie


 

Villa Arrisja heeft 4 twee-persoonskamers. Alle kamers zijn zeer smaakvol en compleet ingericht met o.a. TV, gratis Wifi, passpiegel, schrijftafel, mooie moderne badkamer met regendouche en toilet. Twee kamers hebben een 2-persoonsboxspring; twee kamers hebben twee 'single'boxsprings. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze gratis koffie-en theefaciliteiten. Ook hebben we een kleine 'mini-bar' met chips, snoep en koude drankjes.

U wordt gastvrij ontvangen met een flesje wijn en water op uw kamer. 's Morgens wordt u gratis een heerlijk ontbijt aangeboden.

Bij dieetwensen zijn wij genoodzaakt €12,50 per persoon in rekening te brengen.

CHECK-IN

Onze in-check tijden zijn tussen 15.00 en 18.00 uur. Wilt u op een ander moment arriveren, geen enkel probleem, neemt u dan even contact met ons op.

PRIJZEN

Tweepersoonskamer incl. ontbijt: € 85,00 tot € 115,00 per nacht We hebben de mogelijkheid voor één kind een extra bed bij te plaatsen, de kosten hiervoor zijn inclusief ontbijt € 25,00 per nacht. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting á € 2,35 p.p.p.n.

BETALING

De betaling dient bij aankomst te worden voldaan. U kunt cash betalen of pinnen.  met een maestrokaart.  Voor betalingen met creditcard wordt een kleine toeslag gevraagd. Bij reservering van twee of meer kamers dient de betaling uiterlijk twee weken vóór aankomst te worden voldaan. Wanneer er door Villa Arrisja een factuur aan u is gezonden, is de betalingstermijn MAXIMAAL 14 dagen. Indien er na 14 dagen geen betaling is ontvangen zullen per direct een procedure starten en de betaling uit handen geven aan een incassobureau.

Route


Hotel-Garni 'Villa Arrisja' bevindt zich aan de 'oude' N348, de oude doorgaande weg van Zutphen naar Deventer. Helaas, heeft het navigatiesysteem veel moeite met het vinden van Meijerinkstraat 1. U kunt dan het best Meijerinkstraat 4 intoetsen, Villa Arrisja bevindt zich hier tegenover. Wanneer u Meijerinkstraat 1 intoetst wordt u vaak via het buitengebied naar Villa Arrisja geleid.

Komende vanaf de A1 Wanneer u vanaf de A1 komt, neemt u afslag Deventer-Zutphen, afrit 23. Vervolgens gaat u beneden bij de afrit linksaf, richting Zutphen. Na het dorp Gorssel neemt u op de rotonde de tweede afslag en rijdt u door het dorp Eefde. Houdt bij de T-splitsing -bocht in het dorp rechts aan. Houdt bij de volgende T-splitsing wederom rechts aan. Ga het spoor over en neem de derde weg (na een scherpe bocht) rechts, dit is de Meijerinkstraat, Villa Arrisja bevindt zich aan de linkerkant, bij het sportveld.

Komende vanaf de A12 U volgt de borden richting Dieren/Zutphen. In Zutphen aangekomen volgt u Eefde. Bij het 'verlaten' van Zutphen, rijdt u over de 'Twentekanaalbrug'. Een grote witte brug. Na deze brug neemt u de tweede afslag links, de Meijerinkstraat. Bent u naar de N348 rondweg geleid In Zutphen. Ga dan bij de rotonde (BrandOil-benzinepomp) rechtsaf Over de brug. Bij de verkeerslichten naar rechts en houdt rechts aan. Na enkele honderden meters slaat u links af, de Meijerinkstraat in. Na ongeveer 500 meter ziet u rechts Villa Arrisja.

Historie


Historie Hotel Garni Villa Arrisja Sinds honderden jaren bewoont de familie Geltink de locatie Meijerinkstraat 1 te Eefde. Ooit bezaten zij meerdere huizen in deze straat, welke door boedelverdeling verkocht moesten worden. Uiteindelijk bleef het perceel op de Meijerinkstraat 1 over als familiebezit. Het eerste huis was gemaakt van houten palen, vervolgens is er een stenen pand gebouwd. Hier runde Jantje Geltink een café en een kruidenierswinkel. Gerrit Meijer, de echtgenoot van Jantje Geltink, had op deze locatie een aannemersbedrijf. Na de dood van "tante Jantje" en Gerrit Meijer, namen Jan en Rie Geltink (ouders van Arrisja) het café over. In 2009 hebben Anneke (Arrisja) Geltink en Jan Breedveld besloten om een geheel nieuw pand, Hotel-Garni 'Villa Arrisja', op deze locatie te bouwen. Hiermee werd de traditie 'een Geltink op de Meijerinkstraat 1' in stand gehouden. Op ons kantoor/receptie is de familie-geschiedenis nog duidelijk zichtbaar. Al met al, is er al jaren veel bedrijvigheid geweest door een Geltink (en echtgenoten) op de locatie Meijerinkstraat 1 te Eefde.

Annuleren


Groepen (3 of meer kamers) Wanneer een reservering is gemaakt voor 3 kamers of meer dan geldt bij annulering van de reservering het volgend:

a. Bij annulering meer dan 3 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de horecaovereenkomst de eerste horecadienst zal moeten worden verleend, nader te noemen: "de ingangsdatum", is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het hotelbedrijf te betalen.

b. Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

c. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

d. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

e. Bij annulering 7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Individuen (tot 2 kamers) Bij annulering meer dan 48 uur voor het tijdstip waarop de eerste dienst zal moeten worden verleend, "de ingangsdatum", is de klant niet gehouden vergoeding aan het hotelbedrijf te betalen. Daarna is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Omgeving


Gorssel/Eefde

Gorssel en Eefde zijn naastgelegen dorpen. In Eefde bevinden zich diverse landgoederen in het prachtige bosrijke gebied. Het gezellige dorp Gorssel is een bezoekje zeker waard. We hebben daar diverse leuke winkeltjes, het prachtige museum More en diverse gezellige horecagelegenheden waaronder het bekende biefstukkenrestaurant 'Loetje'.

Met de fiets van Eefde naar Gorssel is een prachtige tocht. Onderweg rijdt u langs De Eefsche Molen, is de kans groot dat u ooievaars tegenkomt en een groot gedeelte van het jaar staat de familie Makkink met een fruitkraam met de heerlijkste aardbeien en ander fruit wat het seizoen biedt. Wanneer u niet direct de korste weg wilt nemen kunt u er ook voor kiezen via de mooie uiterwaarden van de IJssel te rijden.

Zutphen

Zutphen, met haar torens en statige kopman's huizen, heeft een unieke blik op het water. De hanzestad heeft haar rijkdom vergaard in de 14e en 15e eeuw en deze rijkdom is terug te zien in de prachtige gebouwen in de stad. In het centrum vindt u de St. Walburgiskerk en de Berkelpoort, deze laatste maakt deel uit van de stadsmuur. Om Zutphen heen bevindt zich prachtige natuur. Op de website www.lovezutphen.nl treft u informatie aan over evenmenten etc. in Zutphen.

Deventer

Aan de rivier de IJssel, volgens sommigen de mooise rivier van Nederland, ligt de historische hanzestad Deventer. In de afgelopen jaren heeft Deventer veel gedaan om het historische centrum te renoveren en te conserveren. Het oude stratenpatroon is bijna volledig intact en honderden monumenten zijn gerenoveerd. Mensen noemen Deventer "vriendelijk", u zult zich er welkom voelen. Deventer is een stad met een rijke en fascinerende geschiedenis. Er zijn vele hoogtepunten en Deventer is een van de beroemde hanzesteden van Nederland. Dit is terug te zien in de oude straten van de stad. Tegenwoordig is Deventer bekend om haar charemerende oude stad met vele winkels, restaurants en bruisende nachtleven.

Doesburg

Doesburg binnenrijdend over de IJsselbrug waant men zich in een stad waar tijd stil heeft gestaan. Weinig steden in ons land zijn zo goed bewaard gebleven als deze oude hanzestad. Het middeleeuwse stratenpatroon is nog intact, bovendien heeft de stad 150 beschermde monumenten. Doesburg heeft een rijke geschiedenis, de stad verwierf in 1237 stadsrechten, 60 jaar voor Amsterdam. De Doesburger is hier trots op. Uit een kleine handelsnederzetting groeide een grote handelsstad die in 1447 werd toegelaten tot de Hanseatic League.

Bronkhorst/Brummen

Een bezoekje aan Bronkhorst is zeker de moeite waard. Bronkhorst heeft sinds 1482 stadsrechten en is met zijn 150 inwoners het kleinste stadje van Nederland. Wie in Bronkhorst door de straten loopt, ziet met eigen ogen dat de schoonheid van vervlogen tijden hier gelukkig nog bewaard is gebleven. Onder supervisie van Monumentenzorg werd Bronkhorst in de 60-er jaren geheel gerestaureerd en teruggebracht in haar oorspronkelijke Middeleeuwse staat. Wanneer u van prachtige oldtimers houdt, kunt u met het veerpont naar Brummen. In Brummen bevindt zich The Gallery. Een zeer exclusief bedrijf.

Tips: Recreatiegebied Bussloo in de gemeente Voorst - Bronckhorst, de kleinste stad van Nederland - Vele mooie wandel- en fiestroutes - Kastelenroute in de omgeving van Vorden - Fluisterboottocht in Zutphen - Kanoën in en om Warnsveld - Verschillende sauna's zoals wellness de veluwse bron en wellness de bronsbergen - Nationaal Museum Paleis 't Loo in Apeldoorn. - De Wijte, voor uw zakelijke besprekingen op een mooie locatie in Eefde. www.dewijte.nl

Foto's


Contact


 • Hotel-Garni Villa Arrisja
 •  

 • Meijerinkstraat 1
 • 7211 AC EEFDE
 •  

 • Telefoon: +31(0)575-845312
 • E-mail: info@villaarrisja.nl
 • Website: www.villaarrisja.nl
 •  

 • Rabo: 1134.33875
 • IBAN: NL 71RABO 0113433875
 • BIC: RABONL2U
 • Kvk-nr: 08177793
 • Btw nr. NL1294.61.568.B01

Reserveren


 • Wilt u informatie over beschikbaarheid of de prijs of wilt u reserveren?
 • U kunt ons bereiken per mail info@villaarrisja.nl of bellen naar nummer 0575-845312.